Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2014 19:45 - ПОЛИГАМИЯ ИЛИ ДЕМОКРАЦИЯ
Автор: liliyanaandreeva Категория: Забавление   
Прочетен: 1059 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПОЛИГАМИЯТА – ВРАГ №1 ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА

 image

Демокрацията предполага равен старт всекиму, равнопоставеност при разпределение на обществения продукт и равноправие за образованието, информираността, медицинското обслужване  и обществената защита на тялото, общественото положение и имуществото! Когато тези права и свободи биват нарушени, настъпва диктатура!

Най-безправни са полигамните общества, било то светски или теистични! Първата жертва е жената. Тя се обрича за помощник на мъжа, сиреч за слугиня и се продава нему като робиня. За да има все пак някакво оправдание на това явно злодеяние, жената се обявява за „грешница“ по природа, съблазнила мъжа сексуално, поради което трябва да бъде наказана с доживотно крепостничество. Следващите жертви са мъжете, останали без жени, тъй като броят на мъжете и жените винаги е равен! Какво им се предлага в замяна : роби на братята си без семейства, войни по границите на владенията, евнуси, монаси и хомосексуалност!

Внушението, че всеки мъж има право на четири жени като съпруги по хоризонтала е аморално. Това е хитра измама. Четирите жени са по вертикалата на възрастта. Всеки човек може да доживява средна продължителност на живота толкова, колкото са четири средни женски родилни възрасти. Ако жените раждат средно по на 20 години, то средната продължителност на живота на населението е „четири жени“ или 80 години. Значи това е възрастта на жена, дъщеря, внучка и правнучка. Когато правнучките родят, вече си остарял и предстои твоята кончина. От тук произтича и името ПРАбългари или хора, кото живеят толкова дълго, че виждат женитбата на правнучките си и рождеството на пра-правнуците си!

„Оправданието“ е, че неравенството идва от Бога при теистичните общества или че това е естествен подбор в природата на по-годните и надарени сексуално мъже!

Самото внушение за по-голяма надареност на едни индивиди спрямо останалите е чиста проба фашизъм! Така се оформя доктрината на кастовата сегрегация или делението на роби и робовладелци, на аристократи и плебеи, на работническа класа и авангард!

Тази псевдодоктина е възникнала в Индия преди 3 000 години и се нарича „Браманизъм“. В речника за чужди думи в българския език пише: „ браманизъм – индийската религия от 10-ти 11-ти в.пр.н.ера – религия на ранното робовладелство по името на върховния бог Брама“. Речникът е на издателство „Наука и техника“ – град София от 1970 година на Ал. Милев, И. Братков и Б.Николов. Всички следващи общества, строеве, религии, идеологии и доктрини са клонинги на браманизма. Те трябва да бъдат незабавно отречени от световната общност тук, сега и завинаги. Да се заменят със справедливо, човечно човешко битие. Това да стане в световен мащаб. За целта предлагам проект за едно семпло и скромно, но хуманно и харизматично битие в календарни градове. Те са последният шанс на човечеството да се спаси от опостушителни войни и от екологична катастрофа. В тези градове семейството е моногамно от един мъж и една жена. Всяка жена ражда само по две деца защото светът е пренаселен и природата се задъхва. Всички хора имат равен старт с еднаква собственост: нива 6 декара, дом 45 кв.м, образование 15 години и право на трудови доходи. Дълг на всеки човек е да отработи по един час в производството за всеки ден от живота си. Това прави около 30 000 часа трудов стаж.

И така премахването на полигамията в целия свят е основна предпоставка за премахване на терора, диктатурата и експлоатациата на човек от човека и на природата от човека! Това ще обезсмисли и премахне конфронтацията между хората, възникваща от несправедливостта при ощетяване и репресиране на плебеите от привилегированото общество. Войната ще остане в историята. Ще настъпи траен мир и благоволение между народите!
Хора! Премахнете полигамията и подкрепете календарните градове!
инж. Лиляна Благоева Андреева





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stix - Съвсем точно!!!
17.03.2014 20:46
Съвсем точно,
само домът на семейство с две деца трябва да бъде около 80 кв/м. При 45 кв/м децата няма да имат отделно помещение. 45кв/м са достатъчни за двама
души, но без деца.
цитирай
2. liliyanaandreeva - Погрешно съм се изразила!
20.03.2014 22:19
Става въпрос за 45 кв.м на човек! За 6 души - три поколения - е 256 кв.м!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1426046
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930