Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 10:23 - Мнозина са призваните, малцина са избраните
Автор: liliyanaandreeva Категория: Забавление   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
2



Мнозина са призваните - по име - малцина са избраните - по име и разум!

 image  image  image

ВИЕ, коите ме четете и подкрепяте, сте призваните да промените света като тласнете житието на хората към едно справедливо, човечно човешко битие в календарни градове!

За целта трябва да направим общество като снежна топка, която като лавина да помете всички стари религии, идеологии и доктрини! Да създадем комитет, който да предложи на света план за мира и нова харта за човешките права и свободи, съгласно модела за битие в календарни градове! Те трябва да бъдат защитени в съда съгласно правото на необходимите искове!

Сценарият с кръглата маса да се направи в световен мащаб и там да бъдат поканени всички светски и религиозни лидери, както и високопоставени личности. Да се подпише мораториум на дейността на всички движения, държави и доктрини. Да се врекат всички в каузата на календарната екология! Да се създаде световно правителство за проучване, пропаганда, проектиране и строителство на календарен свят.

Тогава ако някой откаже справедливия мир, ще трябва да се отбраняваме от него съгласно правото на самоотбрана и неизбежна самоотбрана!

Няма време! Човечеството не си взе поука от миналите страшни и печални събития! Наближава 2014-та година! Тайните общества са планирали петролна криза, а всяка криза води до война! До сега войните бяха локални в отделни райони, но 100 години след първата световна война знае ли се какво ни очаква?

Хора! Призовавам ви не за да правим бдения, а за да създадем Комитет за мир, права и свободи в екосферата на календарните градове!

Ако правата на човека могат да бъдат извоювани от неформални личности и движения отдолу от народа по идея на неформали, то това е начинът, времето и мястото!

Подкрепете ме и дайте идеи за самоорганизирането ни!

Бог е с нас, но ние трябва "сами да вкараме овците в кошарата"! Времето-неволята е с нас, но ние "сами да си поправим колата"!

Бъдете благословени!

 

Инж. Лиляна Благоева Андреева





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1424311
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930