Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2013 13:17 - ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР И ГЕНЕЗИС
Автор: liliyanaandreeva Категория: Забавление   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
1



 ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР И ГЕНЕЗИС

 

Естествен подбор имат хората когато над 98% от населението умира от естествена смърт, а не от посегателства на човек от човека!

Естествен генезис имат хората когато племената от една раса се кръстосват помежду си до пълното им обогатяване на ДНК (наследствения генетичен код) с гените на всеки един етнос. Така се получава най-здравото поколение.

Междурасовите кръстоски се оказаха нетрайни и не се обогатиха, а привнесоха недъзите на всяка една от тях. Не се обединиха хората духовно, нравствено, психически с нрави, обичаи и традиции. Тъкмо обратното: всяка общност се самоизолира от останалите и се разпокъса. Кръстоските между преки роднини стават все повече, все по-уязвими и с по-слаб имунитет поради намаления брой индивиди за избор на партньор за чифтосване и създаване на поколение.

Така идеята за глобална раса като механична смес от всички раси, племена и народи се провали!

Разпокъсването на бялата, черната и червена раси провали възможностите за пълно племенно сливане и обогатяване в рамките на една раса. Многобройните емиграции, войни и репресии унищожиха най-кадърното население. Поколенията стават все по-болнави. Нахлуването на бързоплодящи се азиатски популации доунищожава тези раси чрез претопяване с кръстоски и изместването им от родните места, а и с родовото им разпокъсване.

Допълнителни утежнения са тези, че Европа е най-бедния на водни запаси континент, а Африка, Америките, Австралия и Полинезия имат бедни тропически и екваториални почви, които много лесно се изтощават при интензивно земеделие. Те не могат да изхранят навлезлите милиарди азиатски емигранти.

Пренаплодяването замърсява и унищожава околната среда в особено големи размери и с особено ускорени темпове.Затова е необходимо спешно да се вземат адекватни мерки за спасяване живота на тази Земя!

Аз предлагам човешко битие в календарни градове. Това е начин за контрол на броя на човешката популация, на консумацията на природни ресурси и на целостта и чистотата на природата. В целия свят трябва да се построят около 20 000 календарни града с по 200 000 жители за около 80 – 100 години.

На населението се осигуряват всекиму по 5 декара ниви за изхранване, 250 кв.м дворно място, 100 кв.м дом, 15 годишен курс за образовани, 180 литра дневно вода за битови нужди, медицинско обслужване и сигурност на тялото и имуществото.

В замяна на това всеки жител на календарните градове трябва да изработи по един час дневно за всеки ден от живота си или около 30 000 трудови часа.

Семействата са моногамни от един мъж и една жена. Всяка жена може да роди само две деца за целия си живот. Така се контролира броя на населението на земята, а тоталният брой хора, живеещи като съвременници, се поддържа на 3-4 милиарда души. Толкова души може да изхрани природата ни без опасност от екологични катастрофи при условие, че всички хора живеят в календарни градове.

 

Прочетете! Осмислете! Подкрепете ме!

 

Инж. Лиляна Благоева Андреева




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1414210
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031