Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 08:56 - САДИЗМЪТ НА ТАЙНИТЕ СЕКТИ
Автор: liliyanaandreeva Категория: Забавление   
Прочетен: 242 Коментари: 0 Гласове:
2



 САДИЗМЪТ НА ТАЙНИТЕ СЕКТИ

  

Какво искат членовете на тайните секти за себе си от живота, от природата, от боговете?


    - БЕЗСМЪРТИЕ

-        ВЕЧНА МЛАДОСТ

-        НЕСКОНЧАЕМА ПОЛОВА ПОТЕНТНОСТ

-        НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА

-        ТОТАЛНА ВЛАСТ НАД ДРУГИТЕ

 

За да получат тези блага те не се спират пред нищо. готови на всичко. Цената няма значение. Хвърлени са всички средства. Какви са методите им:

 

- МОЛИТВИ

- ВЪЗХВАЛА НА БОГОВЕТЕ И ПРИРОДАТА

- ПРИНАСЯНЕ НА ДАРОВЕ

 

До тук свършват добронамерените легални средства. Следват садистичните, чудовищни изстъпления:

 

-        ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ НА :  растения, животни, хора, деца

-        РЕКЕТ към Бога, природата, себеподобните

-        ЧИСТКИ на гори (палежи), животни, племена,

-        КАТОРГИ, затвори, концлагери

-        ЯВНИ ИНКВИЗИЦИИ, клади, ешафоди, бесилки

-        ТАЙНИ ИНКВИЗИЦИИ – чупене на кости, изтръгване на зъби и нокти, разпъване на кръст, на чекрък, подпалване, побоища в мазета, тавани, дискотеки, стадиони, убиване с електропалки, с дървени или железни пръти, катастрофи и пр.

-        СЪДЕБНИ ПРОЦЕСИ – политически, криминални, религиозни и пр.

 

Заради тази безогледна жестокост, извършителите и не заслужават да са живи, камо ли пък здрави, нежели преродени с поколения в бъдещето!

 

Кога започват тези репресии? Най-рано датираните страшни събития са от преди 3 000 години. Тогава в Индия е “сътворен” браманизмът, който е учение, идеология, религия и доктрина на робството чрез кастова сегрегация, предизвикана умишлено чрез конфронтация между хората. Най-лесно можеш да скараш всеки с всеки чрез привилегии за едни и репресии за останалите! Този модел действа безотказно до ден днешен! Казват, че се поддържа от тайната секта на “деветте неизвестни”. Казват, че и Библията е подхвърлена на евреите преди около 3 000 години!

 

Кои са обектите и субектите на тези страшни инквизиции и екзекуции? Това са природни явления, растения, животни, хора, деца с имена, които са сходни с думите смърт на всички езици. Така например:

 

КАЛИ – богиня на смъртта в Индия
МОРТ – смърт на латински
ТОТ – на гръцки

СМЪРТ, СМЕРТ – на славянски езици

заради богинята на смъртта КАЛИ в Индия:

 

-        Калингите са били племена, съседни на индусите. Те са изклани от индиеца Ашока (внук на Чандра Гупта) в 273 г. пр. новата ера!

-        Календарът (сезоните, месеците, всичко, свързано с времето). Такива са обекти и субекти с имена: Камен, Калинка, Калоян, Календерови, калайджии, калдъраши, Калофер, Калотино, койлалети(тракийски племена от Централния Балкан на Стара планина) и много други (кало на гръцки означава ДОБЪР).

 

-        Заради ДОБЪР страдат добрите хора (лансират се злодеите, хейтърите, злобните, заядливите, серт хора и пр.), Добреви (семейство журналисти, които бяха убити), Николай Добрев, ХОРАТА (хорошо – добре на руски), ГУТ (добре на немски) като Йохан Гутенберг (откривателят на печатната машина, който е ограбен, съден, изгонен от родното място и умира в дом за просяци) и т.н.

 

-        Заради времето са подложени на репресии природни явления, растения, животни, хора и деца с имена на времето : ВЕТЕР, ВЯТЪР, БУРЯ, ТАЙМ, ТИМ, ТИМЕВИ, ТОМАС МОР, ТОДОР,

 

-        Заради МОРТ (смърт) са репресирани МАРИЯ (дева Мария чрез разпятие на сина и Исус Христос), МАРКС, МАРТИН(Мартин Лутер Кинг), МОРЯЦИ, МАРИНА(морски флотилии), МИР, МИРОТВОРЦИТЕ ( като Джон Ленън), Ленин (декрет за мира), МИРСЛАВА (наскоро умъртвеното момиче)!

 

-        Богинята Кали е изобразена с черна кожа, бяло име ( калия, лилия, крем, водна и пясъчна лилия, лотос, камелия, жасмин и пр.) и асоциация с червения цвят ( кармин, калинка – плод, храст, име, буболечка). Затова биват изтребвани негрите и всичко с думата черно, кара, негро, браун, а също така изтребват бялата и червена раси и всичко бяло , бел, бланко, сестри Белнейски, Белфаст, Благой Петров(съратник на Георги Димитров от Лайпциг, осъден на смърт в Германия и бил 16 години в съветски концлагер). Индианците в Америка са поголовно изтребена червена раса.

 

Знаейки мотивацията за извършване на окултни ритуали, всеки може вече да си обясни защо управляващите върхушки взимат държавнически решения, които противоречат на здравия разум и рушат вместо да творят блага с блага воля!

 

Най-репресирани са българите (гяурска РАЯ) , евреите ( ИЗРЕЛ), негрите, червената раса, славяните, бялата раса. Те са малтретирани и претопявани с генетични кръстоски, както и измествани от азиатски популации чрез инвазия и емиграция!

 

Ако искате това злодейство да бъде прекратено, подкрепете ме за дискредитирането на тайната доктрина и замяната и с каузата за ЕКГ (екологични календарни градове)!

 

Инж. Лиляна Благоева Андреева




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1428184
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930