Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2010 11:41 - КРАХЪТ НА ИМПЕРИИТЕ
Автор: liliyanaandreeva Категория: Политика   
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове:
1



  ДУМАТА "ИМПЕРИЯ" ПРОИЗТИЧА ОТ ЕМПИРИЧНОСТ
image
     А Емперичност е метод за налучкване на точните параметри на битието чрез многобройни опити.Така е създаден света,в който живеем.
      По този начин се уточняват и параметрите на човешкото ни битие чрез експерименти и противоборства между човешките общности.Това води до създаване на Империите.Затова се счита,че властта на Императорите е дадена от Бога,т.е. предопределена е от естествените природни сили.
     Тези нескончаеми конфликти обаче водят до особено уродливи форми на насилие и низ от жестоки кръвопролитни ексцесии.
     За щастие времето на емпиричните "методи" изтече с откриването на уредите за точно отчитане на времето,растоянията,теглото,температурата и прочие контролно измервателни уреди.Те ни дават строго научен технически метод за определяне оптималните параметри на човешкото битие чрез точните науки:математика,физика,химия и пр.
     В повечето сфери на съвременното ни човешко битие,налучкването чрез емпирични експерименти е заменено с Държавни стандарти,където всичко е регламентирано на базата на научните познания и техническите постижения.
     Единственото място,където все още важат емпиричните стратегии и тактики е архитектурата.За нея се държат ката удавник за сламка последните тоталитарни империи на ХХ век.Строителната мафия е най-мощната  от всички останали.Всички опити да се постави урбанизацията на градското ни битие на научна основа до сега бяха провалени.Така например столиците на Бразилия - град Бразилия и на Мексико - град Мексико,не оправдаха очакванията.Град Бразилия остана "мъртъв" бетонен погреб на тоталитарната администрация, а град Мексико наброява между 26 и 30 милиона граждани.Но 90 % от жителите на града живеят в бордеи без инфраструктура и са неграмотни.
     Календарните градове,които пропагандирам,са "оръжието",с което ще бъдат разрушени стените на стародавните империи и техните мегаполиси на кастовата сегрегация и дискриминация.Те са триумфа на книжовността над мракобесието и насилието на имперските тоталитарни общества.
     КАЛЕНДАРНИТЕ ГРАДОВЕ СА СМЪРТТА НА ИМПЕРИИТЕ!!!...
     Една от най-старите империи е Индия.Там Календарът се отъждествява с богинята на смъртта КАЛИ.Затова имперските власти подсъзнателно преследват и унищожават всичко,свързано с книжовността: племената Калинги,календаристи,календари,книжовници,книги,
библиотеки,дори раси(черната - защото богинята Кали е с черна кожа) и бялата ( поради името Калия, Лилия , Крем , Лотос и пр.).
     Религията се прехвърля в Китай, Елада, Египет,Рим.До ден днешен имперските власти унищожават:племена,личности,народи,раси,градове, библиотеки,писменост,книжовност,календари и техните носители,както и научния прогрес.

ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА МИРЪТ НА ЗЕМЯТА

image
 
    

  А  ЕТО КАК ИЗГЛЕЖДА "СМЪРТТА" НА КАСТОВИТЕ ТОТАЛИТАРНИ МРАКОБЕСНИ ИМПЕРИИ :


   imageimageimageimageimage



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1426773
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930