Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2010 20:11 - ВКУСНА СУПА С ... " ЕКСТРИ "
Автор: liliyanaandreeva Категория: Политика   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
1



 ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ДОКТРИНИ, ИДЕОЛОГИИ И РЕЛИГИИ СА КАТО ВКУСНИ СУПИ, НО ОМЪРСЕНИ - с фасове от пепелника, с косми, със слюнка, с камъни 
image
    Започвам от Атинската демокрация. Една наистина хуманна идея - всобщо гласуване за общите проблеми с равна тежест на гласа за всички граждани!Но...без да се смятат истъпленията на Делфийския оракул.Той бута с пръст Езоп от скалата в бездната вместо да го "бутне " в школата на гимназиона защото е изключително любознателен и надарен. Този - същият оракул осъжда на смърт Сократ и го кара да изпие чаша с отрова.Това са геноцидни истъпления, които компрометират демокрацията.Така " Вкусната Супа " се превръща в гнусна помия, от която всеки се отвръща.
    Християнската религия възниква като движение за вяра с безкръвни жертви. Но след време някой подхвърля притчата на евангерието с жестоката геноцидна инквизиция и екзекуция на един невинен човек чрез разпъване на кръст.Целта е манипулираните миряни да опрвдаят истъплението заради някаква кауза.Католическата църква допълнително доомаскарява християнството с клади, скалъпени религиозни процеси и Великата инквизиция окончателно компрометира свръх-хуманната идея за : моногамия, социална справедливаст, без пороци ( 10-те божи заповеди ) и с безкръвни жертви - обреден хляб и вино.
     Френската революция издига лозунга : " Свобода, равенство , братство !" Но ... тя също е окървавена и компрометирана с гилотината,която посича главите на Людвиг 16 и Мария Антоанета, но и на революционерите Джон Дантон И Пол Марат.
     Руската октомврийска революция също се омаскарява със скалъпени съдебни процеси , разстрели и концлагерите на Архипелаг ГУЛАК.
     Следва революцията на Кемал Ататюрк на младотурците,която е окървавена и компрометирана с геноцида над арменците.
     Фашистите строят като римляни : магистрали, шлюзове и стадиони.Но печална остана славата им с душегубките и концлагерите.
     Печална е и славата на полската " Солидарност". 17 корабостроители бяха разстреляни, а останалите - уволнени с локаут. От 10 000 000 работници сега " Солидарност " наброява 700 000 души.Това е скверна  подигравка с трудещия се народ.
     Елцин компрометира перестройката с геноцида над чеченците.
     И пак ни приканват да се примирим толерантно с жестоките истъпления. Сякаш ни казват да си кусаме от вкусната демокртична супа , без да се гнусим от "допустимите " замърсители : косми,фасове,мухи,слюнки, камъни и екскременти???!!!...
      Да ви е сладко! На мен не ми е вкусно, а - гнусно!...
              инж. Лиляна Бл. Андреева  
                      9 септември 2010 г.
                              гр. Хасково


Тагове:   екстри,   супа,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1426111
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930