Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2010 10:46 - ГРЕШКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ И ВЕЛИКИТЕ
Автор: liliyanaandreeva Категория: Политика   
Прочетен: 201 Коментари: 0 Гласове:
0



      ГРЕШКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СА ГОЛЕМИ
image
     Едгар Алън По е считал , че на южния полюс клокочи огромен вулкан от разтопена лава , тъй като на север има вечни ледове. Това е аналог с осветената и неосветената половинки на Луната. Описано е в книгата му " Артър Гордън Пим". Сега и децата знаят, че там има огромен леден континент.
     Откривателят на телеграфа Морз е казал, че направата на радиоприемник е невъзможна, тъй като антената му трябвало да бъде голяма колкото земното кълбо.Днес има радиоприемници даже без антени.
     Най-прочутият професор по физика е посъветвал Макс Планк да не се занимава с физика, тъй като вече всичко било открито.Само след няколко години Планк написва Корпускулярната теория.
     Знаем, че Джордано Бруно е изгорен на кладата ОТ ВЕЛИКАТА ИНКВИЗИЦИЯ  защото е считал, че земята е кръгла, а не плоска.Николай Коперник е изгорен на кладата защото е считал, че земята не е център на вселената.Галилео Галилей е изправен на съд защото мисли,че земята се върти, а не е неподвижно небесно тяло.Между другото ТЕ още не са оправдани. Значи, че земята все още е " пльоскава, а не въргалеста".
     Обаче корифеите на Доктрините все още се считат за непогрешими.Особено в наказателните репресивни операции.Те правят все правилния генетичен подбор и винаги знаят точно кого да толерират и кого да репресират???!!!...Така са получили една ВИП - прослойка от населението, която считат за най-доброто, но практически се оказва, че са бъркали в преценките си и тази прослойка е недъгава духовно ( нравствено, интелектуално и психически ).Народът я нарича         " КАЙМАКА  НА  ПОМИЯТА".
     ТЕ  ТРЯБВА СЕГА ТУК ДА БЪДАТ ЗАСТАВЕНИ ДА АБДИКИРАТ.ТЕХНИТЕ ДОКТРИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАМЕСТЕНИ ОТ ИДЕЯТА ЗА КАЛЕНДАРНИТЕ ГРАДОВЕ.

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1428224
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930