Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2010 09:13 - Като тръгнеш подир бръмбар - ще стигнеш до ...Лайно!
Автор: liliyanaandreeva Категория: Политика   
Прочетен: 301 Коментари: 0 Гласове:
0



 Има два вида общества практически:
Пъви вид : робовладелско - на кастовата сегрегация, което е изобретено в Индия преди 3 300 години и се нарича " Браманизъм". Това общество шества по целия свят и унищожава и замърсява природата в особено големи размери и с изключително ускорени темпове.Това безчинство над хора с репресии и робство и над природните ресурси трябва да бъде спряно навреме.В противен случай крахът на живота на тая земя е неизбежен.
      Това е битие, създадено от управляващата върхушка на обществото. Това е частна собственост, но с касти.
image     image     image
Втори вид : справедливо - на равнопоставени, равноправни личности с равен старт в живота, които са на собствена стопанска сметка, без използването на чужд наемен робски труд.Такива общества са поднати в историята като " Израелско-палестинска държава" на 12-те племена, която разделя земята си на глава от населението.Тази страна е пометена от римските кохорти,които са репресивен апарат на империя,възприела индийската кастова сегрегация на обществото на патриции, плебеи и роби.
Друго такова общество е Прабългарското ханство.То се самоиздържа с родово натурално стопанство без чужд наемен робски труд.То е унищожено от Византия и от прииждащите азиатски племена.
     Това е битие, създадено от народа и неговия опит в живота " На каквото си постелеш - на това ще легнеш".Това е държавна собственост без касти , но с феодална партокрация.

image
     Съвременното общество на работническа класа и авнгард от "бели якички", наречено буржоазно е друг вариант на робската кастова сегрегация.Същото се отнася за бившия социалистически лагер на работническата класа и червените комисари.
                                      image
     Отричайки двете системи на ХХ век, не оставям обществото да виси във въздуха без опорни точки.Предлагам спасение чрез строителство на календарни градове.Те решават най-тежките проблеми: пренаселеност, оръжия, изхранване, екология, морална деградация.
     Това е битие , сътворено от инженерния ми труд.Базира се на частната собственост, но без касти, наемен робски труд , привилегии и репресии.

     ВИДОВЕ КАЛЕНДАРНИ ГРАДОВЕ:


imageimageimageimage


Тагове:   бръмбар,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: liliyanaandreeva
Категория: Забавление
Прочетен: 1425759
Постинги: 1992
Коментари: 1616
Гласове: 4820
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930