Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 11:47 - В помощ на МВР във връзка с убийството на Виктория Маринова
Автор: andorey Категория: История   
Прочетен: 3186 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След убийството на журналистката Виктория Маринова от 07.10.2018 г, ми е трудно да пиша за история или за каквото и да било.
Въпреки това, си позволявам да дам един съвет на разследващите това зверско престъпление. Именно зверско, което някак си не прилича на престъпление извършено от българин.
Че поводът за това престъпление е журналистическа дейност на Виктория Маринова е почти несъмнено, въпреки всички опити, които вече са налице, за да се прикрие този факт.
Виктория Маринова е водеща на интервю от 30.09 с разследващите журналисти от сайта "Бивол" и румънският му колега, по повод аферата "ДжиПиГейт". Става въпрос за кражби, кражби, любимата дейност на определен кръг от хора, за които кражбата се е превърнала в основно занимание и то от десетилетия.
Наред с обичайните български участници, някои главни действащи герои, други второстепенни, наред с имената на Валентин Златев, Геро Геров, Таки и хора от ДПС, виждаме и имената на руски олигарси Исаев и Гамгонеишвили и още едно грузинско име Коблианидзе, управител на българския бизнес на руснаците.
Между изличването на телевизионното предаване и убийството минава точно една седмица. Та съветът ми към МВР е да провери кои чеченски, черкезки, узбекистански, грузински и т.н. "граждани" са влезли в страната през този период, спешно извикани от родните им кенефи за изпълнение на едно пъклено дело.
Това разбира се не омаловажава участието на българските им партньори, и всички други участници в престъпните схеми, разкрити от сайта "Бивол".

https://bivol.bg/gp4.html




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Поздрави, Андрей!
08.10.2018 12:34
Малка ,но важна корекция!
Кражбата е небългарска черта!Не чу е заложена, придобита е и то не от много отдавна!
Поради това къщите са били незаключвани-имам спомен за това от детството Но оттогава нещата се промениха Свойственото за Българина, да проявява чувство за собственост спрямо неговото само-отбелязано и от папа Инокентий в писмото му до Емерих Унгарски изчезва!? Кражбата е средство за просперитет Без нея няма как да успееш! Върнали сме се на нивото на примата, когато най-силният , а не най-умният успява
Някои слагат знак на равенство между ум и сила
Не, не е вярно !Умът се командва от главата , а силата - от мускулите....
От различни центрове!
Все пак има нещо неясно в младата журналистка на 30 години, със собствена телевизия?
Мой познат ,чех ,говореше за йерархията или за липсата и у нас
Преди години беше Че 20- годишни у нас карат Мерцедес ес клас И зададе резонен въпрос на опита ми да не отдам нужното зночение Кога е спечелил тези пари двадесет годишният? В Чехия има правило- такава кола може да караш, ако си банкер! Този банкер ли е?
Нарушаването на правилата в йерархията са стъпка към престъпленията!
Мир на душата на това момиче, при всички положения, подобен акт е недопустим , нецивилизован и престъпен!

Желая ти успех, Андрей!
цитирай
2. andorey - Благодаря ви г-н Симеонов! ...
08.10.2018 14:32
Благодаря ви г-н Симеонов!

Може и така да е, по отношение на кражбата. Изглежда има хора, които това вече им е станало втора природа и те друго не могат да правят. Същите тези хора, който отказват да въведат Вероучение в училищата, същите които наложиха мутрите, манекенките и чалгата като дневен ред на цялото общество. Същите които покровителстват иманярите и създадоха канали за източване на националните съкровища и богатство,,, и изобщо да не продължавам...
цитирай
3. bojo12345 - Не съм съгласен: да не продължавам..!
09.10.2018 19:19
Напротив - трябва да продължаваме. Те искат да се предаваме, примиряваме, да си скриваме главите в пясъка. На кого е нужна тази психика? На тези, които искат да ни ограбят, разкъсват, умъртвяват по особено садистичен начин. Харесва ли на всички това? Ето затова трябва да мислим. Няма много време! Вчера може и да е било рано, но утре вече ще е късно /ленин идеолога/.
Всеки трябва да реши!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: andorey
Категория: История
Прочетен: 2141466
Постинги: 353
Коментари: 2326
Гласове: 5587
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031